apple iphone force touch

Force Touch технологията, която Apple представи в своя Apple Watch, а след това и в най-новия MacBook, изглежда е на път да се появи и при следващия iPhone.

Виж още: Акционерите на Apple искат компанията да купи Tesla Motoros

През 2013 година имаше слухове, че компанията търси начини да подобри сензорите за натиск в своите смарт устройства. И сега, след като видяхме Force Touch при часовника и последния лаптоп, изглежда логично това да сполети и следващия iPhone, който предстои да дебютира по-късно тази година.

Когато iPhone-а с мулти тъч дисплей се появи през 2007 година, беше въпрос на време същата технология да достигне MacBook устройствата. Така че iPhone 6S, готви се за Force Touch! Тези спекулации идват директно от Wall Street Journal, с още няколко интересни слуха: дизайнерите на новия смартфон от Apple изследват идеята да пуснат телефона в розов цвят. Все още това само се обсъжда, така че не бързайте да ликувате. Освен това има варианти и разцветките на 5C моделите да бъдат премахнати.

Нищо друго не се знае за дизайна и технологиите зад предстоящия iPhone 6S / 6S Plus, освен че най-вероятно ще бъде с 2GB RAM – два пъти повече от последните си събратята от линията. Apple SIM също е на първа линия като вариант да поява в iPhone-а.