Apple откриха начин да спрат непрестанното излизането на тов съобщение – „full storage“ в iCloud. Как? Американстака компания вече предлага по-голямо пространство в облака. Цели 2TB, които все трябва да ви стигнат. Ъпдейтът умишлено бе пуснат преди най-голямото събитие през септември, а именно – премиерата на новия iPhone.

Очаква се Apple да пуснат телефон с 256GB вградена памет на 7 септември. Затова ако решите да купите и двете – и телефона и 2-терабайтовия памет в iCloud ви гарантираме, че няма да има нужда да триете каквито и да било файлове от устройството ви, много дълго време. Ще може също да запазвате още повече папки в iCloud веднага щом macOS Sierra излезе официално.

Разбира се, ако все пак решите, че не ви трябва толкова много пространство, може да продължите да плащате на iCloud за по-малко – 50GB за $1. Може да проверите в официалния сайт на Apple, колко ще струват тези два терабайта във вашата страна. Имайте предвид, че дори да няма държавата ви в списъка, пак можете да си закупите, като отидете в менюто на iCloud в настройките на вашето устройство и натиснете „Buy more storage“.