Google-IO-2013-Jelly-Bean-001

Първият ден от конференцията Google I/O мина без думичка за новата версия на най-популярната мобилна операционна система Android, но това не означава, че тя не съществува.

Въпреки слуховете, че Google ще използва точно тази трибуна за да представи Android 4.3 Jelly Bean, това не се случи. Според прессъобщение на Bluetooth Special Interest Group софтуерният ъпгрейд съществува и ще пристигне в „следващите месеци“.

Групата потвърди, че Google иска да внедри Bluetooth Smart в следващите версии на Android. В съобщението се допълва, че новата версия на гугълската операционна система се казва Android 4.3 Jelly Bean, а не Key Lime Pie 5.0.

Сподели
Предишна страницаApple отбеляза 50 милиарда сваляния в App Store
Следваща страницаHTC отрече да има планове за One с чист Android
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg