Alcatel-GO-PLAY-and-GO-WATCH (2)

На IFA 2015 Alcatel обяви нови GO устройства – смартфона GO PLAY и часовника GO WATCH. Първият продукт е предназначен за по-активните потребители, които ще имат възможност да заснемат снимки под вода. Не трябва да се притеснявате, ако изпуснете смартфона си, защото той ще издържи падане до 1.5 без да се счупи, поне това според думите на Alcatel.

GO PLAY е с предварително инсталирани приложенията Periscope, Vine и Zello. Има 5-инчов 720p TFT дисплей, 4-ядрен 1.2GHz процесор Snapdragon 410, 8GB вградена памет, от които 4GB достъпни, и 1GB RAM. По отношение на камерите Alcatel GO PLAY предлага 8-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна, и двете с възможност за запис на 1080p@30fps видео. Капацитетът на батерията е 2500 mAh, a операционната система Android 5.0 Lillipop.

Alcatel-GO-PLAY-and-GO-WATCH Alcatel-GO-PLAY-and-GO-WATCH (1)

GO WATCH също е прахо-, водоустойчив и защитен от удари. Той не е с Android Wear, но е съвместим с Android (4.3 или по-нова) и iOS (верия 7 или нагоре). С него ще получавате известия за имейли, съобщения, обаждания и време.

Интересната функция GO WATCH е изпращането на емоции чрез пулса – с натискането на GO бутона се създава емоционална графика с данни от жироскопа, сензора на сърдечна честота и акселерометъра. Тя може да бъде споделена в социалните мрежи или да се зададе като уолпейпър.

GO WATCH е с кръгъл 1.22-инчов LCD IPS дисплей с резолюция 240 x 240 пиксела, Cortex-M4, 225mAh батерия, която ще се зарежда за 1 час.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS