Acer-Teaser-MWC

Само преди два дни се появи информация, че Acer планира да представи първото си устройство с Windows 10 на тазгодишния Световен мобилен конгрес, който ще се проведе в началото на месец март. Компанията също така е подготвила за тогава и нов Android смартфон от Jade серията, както и ново носимо устройство. Все още няма данни какви ще са характеристиките на предстоящите модели, както и в кой клас ще се позиционират, но Acer пусна тийзър изображения, с които още повече подсили нашето любопитство.

Виж още: Нови снимки показват Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

На колажът по-горе може да се види, че производителят намеква за поне две различни устройства. Той е направен от по-близки кадри на някои от частите на технологичните джажди, от което разбираме, че Acer се е спряла на изчистен и стилен дизайн. Камерата не е избрана случайно и най-вероятно подсказва, че трябва да очакваме доста добри снимки с поне единия смартфон, който трябва да бъде обявен. На останалите снимки от колажа се вижда, че устройствата ще бъдат с метални рамки.

Тъй като се очаква Windows 10 да бъде официално пусната през лятото, новото предложение на Acer с тази операционна система най-вероятно няма да бъде налично на пазара преди втората половина на годината. Повече подробности ще научим след няколко дни, когато започне MWC 2015.