Кампанията Launching People на Samsung търси творчески и иновативни идеи, които могат да покажат колко големи са възможностите на технологиите, когато става дума за решаване на истински предизвикателства и проблеми, пред които е изправено обществото. Тя е насочена към днешните млади хора, които свободно използват дигиталните технологии и за които тези технологии са мощен инструмент, които биха използвали, за да реализира своя потенциал и идеи.

Днешното поколение е изправено пред редица ежедневни страхове, включително често срещани страхове, каквито са страхът от височини, летене, вода, говорене пред публика, дори интервюта за работа и това може да бъде пречка за постигане на напредък в живота им.

Програмата на Samsung Launching People BeFearless цели да помогне на младите хора да преодолеят страховете си и да разгърнат пълния си потенциал с помощта на завладяващото изживяване на виртуална реалност с помощта на Samsung Gear VR.

Глобалната кампания на Samsung Launching People стартира през 2013 г. и има за цел да помага на хората не само да използват технологиите, за да разгърнат пълния си потенциал, но и да използват технологиите, за да постигнат реална промяна в обществото. Научете повече за програмата на http://www.samsung.com/launchingpeople.