Selfie-FI

Дори и не всички да харесват селфитата, те са факт и вече могат да се видят във все повече социални мрежи. Може да кажем, че има три важни елемента за сполучлива автопортретна снимка и това са добра камера, добър модел и добро приложение за обработка на снимки. Последното може да се намери в изобилие в онлайн магазините на технологичните компании, но за вас отделихме 5 от най-добрите предложения.

1. Facetune

Facetune-Android-iOS обработка

Facetune предлага инструменти за ретуширане на снимките и финалният резултат изглежда като от списание. Може да промените усмивката си, да избелите зъбите, да изчистите кожата и озарите тъмние кръгове под очите. Има възможност да смените цвета на очите си, да преработите косата и дори да промените цялостната си лицева структура и да сложите грим. С две думи – да станете неузнаваеми. Приложението е налично за Android и iOS.

2. Retrica

Retrica-Android-iOS

С Retrica може да превърнете вашето селфи в художествено произведение. Приложението позволява да подобрите снимките си с над 100 филтъра, а предварителният им преглед още повече улеснява работата. Има опция за скициране страните на снимката с натискането на един бутон, да създадете колаж и много други. По ваше желание определени обекти могат да бъдат поставени във фокус или обратното. Retrica има версии за Android и iOS.

3. Photo Editor by Aviary

Photo-Editor-by-Aviary-Android-iOS

Photo Editor by Aviary е страхотно приложение за обработка на снимки и това се доказва и от факта, че Adobe го купи. При него може да подобрите изображението автоматично само с едно натискане. Има опция за добавяне на различни ефекти, рамки, забавни стикери, корекция на цветовете и рязане на снимката. Не липсват и интрументи за премахване на червени очи, дефекти по кожата и избелване на зъбите. Photo Edito by Aviary е налично както за Android, така и за iOS.

4. Perfect365

Perfect365-Android-iOS

Perfect365 e подходящо, ако искате дори след обработка да изглеждате естевствено. Има над 20 функции за разкрасяване, като промяна цвета на очите, бузите и устните. Може да промените миглите и очната линия, както и да редактирате контура на лицето, да избелите зъбите, оправи веждите и кожните несъвършенства и много други. Perfect365 използва усъвършенствана технология за разпознаване на лица, за да отчете всяко едно на снимката, позволявайки ви да промените ключови елементи от него. Приложението е налично за Android и iOS.

5. Photo Wonder

Photo-Wonder-Android--amp-iOS

Photo Wonder осигурява ефекти в реално време и прави по-лесна обработката на снимките. Може да изрязвате или завъртате фотосите, както и да коригирате яркостта, контрастта и наситеността на цветовете по ваше желание. Налични са опции за промяна на цвета на кожата, премахване на акне, уголемяване на очите и правене на лицето да изглежда по-слабо. Photo Wonder има интегрирани различни текстове, които потребителите могат да използват при направата на колажи. Приложението е налично за Android и iOS.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS