Cars 3

Cars е един от най-обичаните филми на Pixar. Затова изглежда са решили да направят още един филм. От трейлъра се вижда, че това е доста традиционна спортна история. Завръщане от тежка травма, новите коли са по-добри от старите… Но, хей, това е анимация, ясно е какво ще стане накрая. Излиза на 16 юни.

XX

XX е антология от четири филма на ужасите, всички режисирани от жена. Привлече доста внимание, тъй като това е дебюта на Ани Кларк.

Sleight

Sleight е нещо като ниско-бюджетен Iron Man, ако Тони Старк беше дете, което се опитва да впечатли приятелите си с разни джаджи. Филмът е с обичаен сюжет. Момчето използва джаджите за магически трикове, но след това се забърква в много голяма каша. Получи добри ревюта на Sundance миналата година. Излиза на 6 април.

Their Finest

Режисьорът на An Education се завръща с филм по развиващ се по време на Втората Световна война. Това е филм за филми, но също и за жените, които започват да придобиват важни роли във филмовата индустрия. Излиза на 21 април.

Genius

National Geographic най-накрая направиха TV сериал за Алберт Айнщайн. От трейлъра се вижда, че ще е изключително интересен. Ще има много лош акцент, драматични диалози. Ще представят Айнщайн както трябва: ще се разказва за живота му, работата му и какво е направил за физиката. Още не е ясно кога ще бъде пуснат сериала.