Както знаете има страшно голям избор, когато стане въпрос за телефонни аксесоари. За iPhone обаче са една идея повече. Така че ако сте привърженик на този смартфон, тези три джаджи определено ще ви се сторят интересни.

Lelight

lelight

Този интересен калъф за телефон определено ще е едно добро допълнение към вашия iPhone. В последно време селфи маниаците, които винаги държат да си направят снимка, мрънкат за това, че предна светкавица няма. Дори да има, тя не е достатъчно добра и в повечето случаи селфито не става точно такова, каквото искат. Точно затова е измислен тънкия кейс Lelight, който има вградени светлинки в горния десен ъгъл, които се включват с копче на гърба на телефона.

Pickogen

pickogenPickogen всъщност не е специализирано за устройство на Apple, затова дори да сте фен на друга марка смартфони, пак може да го използвате. Става дори и за таблети. Просто се закача за желаното устройство и благодарение на него може да осветите доста голямо пространство. Има три нива на осветяване, доста е мощен и определено, ако искате да правите добри снимки или видео клипове на слабо осветление, или никакво, Pickogen ще ви свърши доста добра работа.

Mr. Pro

mrproПоследното е може би нещо, за което всички телефонни притежатели мечтаят. Така наречения „magnetic connector“, работи с най-новите модели на iPhone и някои на iPad. Идеята на това устройство е да се включи в телефона и към него да се закачи самия зареждащ кабел. Защо? Представете си, че зареждате смартфона си на ръба на масата, минавате през кабела, защото сте забравили, че е там и събаряте телефона си. Това няма да се случва вече, защото с Mr. Pro прикачен към устройството ви, само кабела се отскубва и то доста лесно, почти без да повлиява на местоположението на смартфона.