Снимка: D-Link

Виждали ли сте някога такъв рутер? Ако на тези антени имаше перки, чудото можеше спокойно да мине за някакъв миниатюрен летящ дрон (тези стават доста популярни в последно време). Вярвайте ми като ви казвам, ако AC3200 Ultra Wi-Fi рутерът от D-Link можеше и да лети, щеше да може всичко. Е, почти всичко..

ВИЖ ОЩЕ: NVIDIA С НОВ ЧИП НА CES 2015

D-Link представиха своя най-нов звяр на тазгодишното изложение CES, което се провежда в момента и е може би възможно най-високият клас рутер, който ще откриете на пазара от утре. На цена от 309,99 долара, D-Link ви предоставя четири изхода за настолни компютри и шест антени, разпръскващи сигнала на достатъчно голямо разстояние, че да можете да го ползвате и в петстаен апартамент. Още – последният стандарт протоколи 802.11 и скорост от 3.2Gbps. Ще имате достъп до mydlink Cloud, а също и два USB входа, единият от които със стандарт USB 3.0. В тях можете да включите USB флашка или външен хард диск, до информацията в който ще имате достъп на всички компютри, свързани с рутера.

Какво по-хубаво от това? Невероятни възможности, невероятен външен вид, но и невероятна цена. Определено видът на рутера привлича вниманието, но много хора ще се съгласят, че не е най-важното. Започвам да спестявам пари. Има ли го в тъмно лилаво?