Apple-iPad-Air-2-Picture-23

Днес се очаква Apple да представи iPhone 6s и 6s Plus, вероятно следващото поколение Apple TV, нови каишки за умния часовник Apple Watch, както и два iPad-a – iPad Pro и iPad mini. Изглежда производството на по-големия таблет не върви изцяло по план, като предварителните поръчки за него ще стартират през октомрви, а доставките към края на ноември, съобщава 9to5mac.

Базовият модел ще бъде с 32GB вградена памет, но също така ще бъдaт налични и версии с 64GB и 128GB. Цените съответно ще са 799/899/999 долара. LTE моделът ще е с около 130 долара по-скъп, като LTE iPad Pro със 128GB ще струва 1129 долара.

При пускането на пазара iPad Pro ще е с версия на операционната система iOS 9.1. Според слуховете предстиящите iPhone-и ще се предлагат и в златсто-розов цвят, но според 9to5mac при таблета изборът ще е между стандартните цветове – сребърно, златно и астро сиво. 

До момента знаем, че iPad Pro ще поддържа нова Bluetooth клавиатура от Apple, стилус, както и че ноговия дисплей ще е 12.9 инча, а под капака ще се намира чип A9X. Според данните от 9to5mac американската компания е решила двата аксесоара да се продават отделно. Apple е разработила и две версии на клавиатурата – едната ще е с калъф, а другата ще е подобна на Apple Wireless Keyboard.

Събитието на Apple започва днес в 20:00 ч. българско време, така че няма да чакаме още дълго, за да разберем какво ще ни предложи гигантът. Тук може да разберете и всичко, което се предполага, че ще бъде представено.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS