Снимка: Berkozturk / Deviant Art

Всички, които гледат модерни хорър филми, са обърнали внимание на това, че развиващите се технологии и поп-културата влияят много силно на сценариите и историите в този жанр. Очевидно, дойде времето да видим и хорър филм, чиято история се върти около тъй любимите селфита, които толкова много хора обичат да си правят, преди да ги качат в Instagram/Facebook /Twitter.

ВИЖ ОЩЕ: ФИЛМ ЗА SUPER MARIO? ДА, БЛАГОДАРЯ

Продуцентската къща Advent Media Group работи по филм, който ще е съвместна продукция на Сингапур и Камбоджа. В него историята ще разказва за три жени модели, които ще се борят с трудностите в социалните медии и модната сцена на Азия, като през това време ще бъдат заплетени в паранормални ситуации (свързани с техните селфита, очевидно). Цялата работа ще има нещо общо с духове, така че можем да си представим нещо като на картинката по-горе от художника Berkozturk.

Какво друго бихме могли да кажем за тази предстояща продукция за селфита? Няма какво, освен че след това можем да чакаме продължение от рода „Аз му писах по Facebook, излезе ми нотификация seen но той не ми отговори…“ или „Ужасите покрай снимките на храна от ресторанти в Instagram“. Да се надяваме не. Кога да очакваме този хит? Не се знае. Следете потока постове с хаштаг #selfie и скоро може и да разберете.