Холивуд вече прави какво ли не, за да привлече вниманието на нови зрители. Когато става въпрос за анимации, култът сред хората в момента са миньоните, които за първи път видяхме в „Аз, проклетникът“. Слугите на Гру са толкова забавни и смешни, че някои хора на моменти ги смятат за дразнещи. Е, не се безпокойте – ако вие сте от тези хора, имайте предвид, че скоро може манията по жълтурковците да отмине. Разбира се, това ще стане за сметка на нещо друго, което да завладее сърцата и умовете на зрителите.

Според източници, Холивуд е сключил сделка със Sony Pictures Animation за анимация с емотикони. Да, точно тези плъзнали навсякъде из социалните мрежи малки изображения, които вече са стандарт във всеки смартфон и браузър – цветните картинки пръкнали се от Япония преди няколко години, наричани в САЩ „emoji“.

Според въпросните източници Sony са се преборили с още няколко студия, които са желаели да работят по анимацията. Освен това, още отсега се говори и за втори такъв филм. Какво обаче ще представлява той, дали тези емотикони ще са главни герои, или нещо друго? Засега не можем да отговорим на този въпрос. Deadline съобщават, че идеята за филма е на Антъни Леондис, режисьорът на „Лило и Стич 2“ (Lilo & Stitch 2). Сценариат ще бъде написан от него и телевизионния продуцент Ерик Сигел.

Е, готови ли сте за това?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS