утреландия

Един от силно очакваните филми тази година е на Disney и изглежда като много интересна фантастика. В него ще видим Джордж Клуни като пораснал вече млад изобретател и Брит Робъртсън като безстрашната му помощница, чиято съдба е да спаси света. Днес ще ви представим и трейлър за продукцията, която предстои да излезе по кината.

Виж още: Какво е да отмерваш времето в днешно време

„Утреландия“ (Tomorrowland) е името на това приключение, което се явява най-новият игрален проект на Disney. Приключение, което отново има за цел да събере в кино салона малки и големи и едва ли съм единственият, който го очаква с нетърпение. Компанията като цяло никога не е разочаровала, така че тук аз имам големи надежди. А и защо не, след като са замесени интересни хора.

Преди да видите и въпросния трейлър, обървене внимание на участващите в този филм. Освен Джордж Клуни, на големия екран ще видим Пол МакГилиан („Stargate: Атлантис“) и небезизвестния певец, музикант, комедиант и най-вече любимец Хю Лори („Д-р Хаус“). Би ви било интересно да чуете и кой работи над филма. Сценаристи са Брад Бърд, познат ни от филми като „Рататуи“, „Феноменалните“ и „Семейство Симпсън“, и Деймън Линделоф („Изгубени“, „Прометей“ и „Star Trek: Пропадане в мрака“). Тук Брад Бърд играе ролята и на режисьор, така че мисля ще се получи нещо силно.

Премиерата на „Утреландия“ за България е на 22 май, а трейлър може да гледате още днес.