Gilmore Girls: A Year in the Life

Завръщането на момичетата Гилмор ще бъде само след един месец. Затова тази седмица от Netflix са решили да ни покажат един дълъг и изчерпателен трейлър, чрез който да вземем решение „ще се гледа ли този филм, или няма да се гледа“. Очевидно в новоизлизащия филм всички от Вселената Гилмор ще имат своето място. Излиза на 25 ноември.

Sherlock

Малко истории са така чакани с надежда да има още един епизод като Sherlock, именно това нетърпение за още едно приключение на любимия детектив на мнозина прави този трейлър толкова вълнуващ. В него е написана и датата на официалната му премиера. Какъв по-добър ден от 1 януари?

I Am The Pretty Thing That Lives In The House

Хм, не сте забравили, че утре е Хелоуин, нали? Дали е случайно, че тази седмица Netflix пуснаха трейлъра на този хорър? Едва ли… Като всеки един страшен филм, почти нищо не се разбира от просто минута и 44 секунди. I Am The Pretty Thing That Lives In The House остави много смесени чувства в критиците на международния филмов фестивал в Торонто. Ако си падате по хоръри, този филм най-вероятно ще ви хареса…

Split

„Злодей“, ако изобщо така може да бъде наречен… с 29 различни личности събрани в него. Идеята може да ви звучи банална, тъй като най-вероятно сте гледали много филми с подобен сюжет. Този филм обаче може би ще бъде малко по-интересен от другите. В Split се разказва за няколко отвлечени жени, които се опитват да избягат от някои от личностите на техния похитител, с помощта на останалите му идентичности. Побиха ли ви тръпки след като изгледахте трейлъра? Филма излиза на 20 януари.

Crosscurrent

Разбирахте ли за какво става въпрос в този филм? Не? Ние също… Но честно казано изглежда, като нещо, което бихме гледали. Общо взето се разказва за някаква река и как хората се променят с времето… Тази седмица излиза в Ню Йорк, а по-късно през другия месец ще бъде и в кината из други градове в Северна Америка.

Mifune: The Last Samurai

Киану Рийвс разказва този документален филм за Тоширо Мифуне, един емблематичен актьор свързван с всякакви филми за самураи, включително Rashomon и Seven Samurai. Оказва се, че Мифуне е вдъхновил много от филмите след него. Дори да не сте толкова запознати, или дори изобщо, с работата на Мифуне, определено ще ви хареса да слушате режисьори като Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе да коментират колко важна личност в света на киното е Тоширо. Филмът излиза на 25 ноември.

Burn Country

Този трейлър изглежда доста интересен. Но ако не за друго, гледайте го заради перуката на Джеймс Франко.

Какво мислите за тазседмичната порция от трейлъри? Има всичко от самураи до детективи… Ще гледате ли някой от тези филми и кои от тях чакате с нетърпение? Споделете с нас в коментарите.