приложения

Днес сме тук, за да ви покажем няколко много пиятни приложения за Android, които да ви помогнат, ако сте художник, аниматор или какъвто още се сетите, имащ нужда от софтуер за обработка на изображения. Ако сте от хората, използващи „платното“, за да изразят себе си и чувствата си, то може би ще намерите следващото си любимо приложение тук. Стига да ползвате Android, разбира се, защото днес се фокусираме върху тази платформа.

Adobe Lightroom Mobile

[Цена: Безплатно]

Няма спор, Lightroom от Adobe е едно от най-добрите приложения за обработка на снимки, което можете да намерите. От известно време то вече е налично за Android, като ви предоставя доста възможности – от проста обработка на снимки от галерията ви, до занимавка със сурови файлове. Имате на разположение някои от функциите на десктоп Lightroom приложението, а за по-голямо улеснение, можете да синхронизирате с компютъра си и така да довършвате проектите там. Lightroom Mobile е безплатно, но за да го ползвате, трябва вече да имате абонамент за Creative Cloud. Това означава, че ще ви свърши работа по-скоро, ако вече сериозно ползвате десктоп версията.

Adobe Photoshop Touch

[Цена: $4,99]

https://www.youtube.com/watch?v=89hej8N1Me0

Няма как да минем и без Photoshop и неговата мобилна алтернатива Photoshop Touch. Е, има доста по-малко възможности от пълната десктоп версия, но ще помогне за това-онова. Имате на разположение четки, текстови ефекти, филтри и не на последно място, синхронизация с Creative Cloud, за който получавате допълнително 2GB, при закупуване на приложението.

ArtFlow

[Цена: Безплатно / $4,99]

Ето с това вече може и да не сте запознати. ArtFlow е професионално приложение за рисуване, което ви предоставя един тон функции. Около 70 различни четки и повече от един слой за изображенията са само част от нещата. Освен това, ArtFlow поддържа DirectStylus на NVIDIA, както и S-Pen. Можете да редактирате файлове от формати PNG, JPE и PSD. Безплатно е, но за да ползвате всичко, трябва да си доплатите.

Autodesk Sketchbook Pro

[Цена: Безплатно / $3,99]

Всички знаете за Autodesk и техните приложения за какво ли не. Те са чудесен разработчик на софтуер за обработка на изображения, рисуване и т.н. Интересното при Sketchbook Pro е, че позволява до 2500% зуум, синхронизация с Dropbox, както и доста четки. Ако доплатите, ще получите повече функции, включително, още 100-на четки и други благинки. Приложението също така има и напълно безплатна, орязана версия, която се казва Sketchbook Express. Можете да пробвате нея, ако не сте сигурни дали ви се дават пари.

Clover Paint

[Цена: $7,56]

Clover Paint е приложение за рисуване. Професионалното му предназначение го прави много добро за сериозни проекти. Като минус много хора сочат това, че е доста трудно за научаване, но щом го схванете, няма да имате проблем. Имате на разположение безброй функци, слоеве за изображенията, както и дори бързи бутони.