В случай че предстоящият за този май месец филм “Лудият Макс: Път на яростта” (Mad Max: Fury Road) се окаже сполучлив, по думите на актьора Том Харди пред Esquire, ще видим и три продължения. Той сподели това, заедно с вълнението си от самия филм, казвайки, че се е получил много добре.

Предвид мега якия трейлър, който видяхме преди два дни, смятам всички са на мнение, че рестартът на вселената “Лудият Макс” ще се окаже стъпка в правилната посока. Аз лично смятам, че този филм, наред с още може би два, ще е филмът на годината, но и преди съм грешал. Все пак сме били подвеждани от много добри трейлъри и друг път. Силно се надявам обаче продукцията да е нещо наистина добро и дано Джордж Милър си е свършил добре работата. Warner Bros. сериозно са се замислили – много работа беше свършена около филма, наред с обработка на сценария и трудни снимки в пустинята. Милър вече има идея какво ще представляват следващите филми и дори сценарият за един от тях вече се пише. Ако “Път на яростта” се покаже успешен в бокс офиса, продълженията ще се случат неминуемо.

Относно ролята на Том Харди – след като са го наели при отказа на Мел Гибсън пак да застане зад героя на Макс, той изобщо не е смятал, че това изглежда ще се превърне в първата му блокбъстър роля за неговата кариера. Поне така смятат всички. А каква по-добра роля от тази, която го кара да мисли отвъд границите и да изиграе герой, който според източници ще има не повече от 40 реда реплики във филма. Звучи като нещо наистина нестандартно и оригинално. Очакваме “Лудият Макс: Път на яростта” по кината на 15 май.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS