Xonar U3 Plus

ASUS представи Xonar U3 Plus, изключително компактна USB звукова карта в джобен формат със 150-омов усилвател за слушалки, вокални ефекти от студиен клас и пълен набор от аудио аксесоари. Xonar U3 Plus е създадена за потребителите на настолни и мобилни компютри, които търсят лесно за употреба решение, което удовлетворява очакванията им за възпроизвеждане и запис на звук с изключителна прецизност.

ВИЖ ОЩЕ: Най-добрите авторски материали в Smart News за 2014

Звукова карта в джобен формат с невероятен звук

Xonar U3 Plus има високопроизводителен усилвател за слушалки с регулируеми нива на усилването, чиято мощност може да достигне 150ohm импеданс. Той подобрява както ниските честоти, така и басите, за да пресъздаде еднакво добре звуците от ниския и високия диапазон като експлозии и стъпки по време на филми и игри.

Студийни ефекти и специално настроен звук

Компактната звукова карта Xonar U3 Plus позволява записи с микрофон в реално време и е снабдена със специален цифрово сигнален процесор (DSP), който осигурява много ниска латентност на микрофона. Xonar U3 Plus разполага с вграден пакет вокални ефекти от студиен клас, включително отделен 10-бандов еквалайзер, фини филтри за високите и ниските честоти и настройки на трептенето, с които се добавя усещане за пространственост на звука.

Инструментът Stereo Mix позволява на потребителите лесно да миксират вокали с инструментала, а DJ Mix автоматично намалява силата на фоновата музика при включване на вокали, което позволява създаването на подкастове с професионално качество.

Xonar U3 Plus предлага и пет предварително създадени аудио режима (Rock, Rock Pro, Ballad, Ballad Pro и Special) – специално калибрирани от инженерите на Xonar, за да могат потребителите да се насладят на любимите си парчета по начина, по който са предназначени да бъдат слушани.