Теленор пуска специални предложения по случай Св. Валентин. В кампанията са включени два избрани модела смартфони в комплект с калъф и протектор, както и смарт аксесоари с до 15% отстъпка. Кампанията продължава между 31 януари и 14 февруари 2020 г., валидна е само през Купи онлайн и е под наслов „За нея и него – и нека е любов от пръв поглед“.

Предложенията за смартфони включват Nokia 4.2 Dual в черен цвят за него и в цвят Pink Sand за нея, като и двете версии са в комплект с калъф и протектор. Цената на Nokia 4.2 Dual в комплект с калъф и протектор е 99,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 4,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Другото предложение за смартфон е Samsung Galaxy A40 в черен цвят за него и в цвят Coral за нея, като отново и двата модела са с подарък калъф и протектор. Цената на Samsung Galaxy A40 в комплект с калъф и протектор е 209,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 9,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Сред смарт аксесоарите, които участват в кампанията, са фото принтерите Canon Selphy CP1300, умните часовници Samsung Galaxy Watch Active 2 и Garmin Fenix 6 Pro и др.

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора.

Сподели
Предишна страницаРоботи се справят с прегряването чрез изпотяване
Следваща страницаИзкуствен сърдечен мускул вместо трансплантация
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.