За четвърта поредна година Теленор дава начало на стажантската си програма Hub by Telenor. Тя предлага едногодишен платен стаж в компанията, с което дава възможност на приетите стажанти да натрупат реален професионален опит в сферата на телекомуникациите.

Hub by Telenor е отворена за студенти в последната си година на обучение или бакалаври и магистри, завършили образованието си през последната година. Програмата е насочена към любопитни млади хора, с интерес към мобилните и дигитални технологии, които владеят английски език на високо ниво.

Отворените позиции в програмата тази година са в отделите Финанси, Технологии, Дигитални услуги и маркетинг и Юридически. Сред двайсетте позиции са такива за разработка на дигитално съдържание за уеб страницата на компанията и приложението MyTelenor, за работа с партньори за дигитални услуги, анализ на данни, разработка и поддръжка на софтуер и други. Избраните кандидати ще са част от екипи, които работят по реални и важни за компанията проекти в изброените области.

В първите две издания на програмата Теленор посрещна общо 20 стажанти, като 15 от тях са наети на постоянни позиции след края на стажа си. Текущото трето издание на Hub by Telenor приключва през ноември тази година, като всеки от участниците получава консултации и е насърчаван да кандидатства за отворени постоянни позиции, за да може да остане в компанията.

Желаещите да участват в четвъртото издание на Hub by Telenor могат да кандидатстват за конкретна позиция през специалната страница в сайта на компанията, като изпратят своя автобиография до 31 август 2019 г. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, а в програмата ще участват 20 от тях. Участниците в програмата ще започнат стажа си в Теленор на 1 октомври 2019.

Като част от компанията, те ще работят на пълен работен ден срещу мотивиращо финансово възнаграждение. В рамките на една година те ще могат да работят и да се учат от международен екип от експерти в отворена и мотивираща работна среда. След края на програмата стажантите, които са се представили добре, може да получат предложение за постоянна работа в Теленор.

Подробна информация за стажантската програма Hub by Telenor и описание на конкретните задължения и изисквания към кандидатите за всяка позиция са публикувани в интернет страницата на оператора telenor.bg.

Сподели
Предишна страницаХибрид между човек и маймуна
Следваща страницаС изкуствен интелект на следващата първа среща
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.