Теленор предоставя 50 лв. отстъпка от цената на Huawei P smart Pro при връщане на стар смартфон при условията на услугата Върни и вземи. Отстъпката от 50 лв. може да бъде комбинирана със стойността на ваучера за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство. Предложението е валидно до 23 февруари за частни клиенти при сключване на договор за мобилни услуги, само в магазините на Теленор.

Huawei P Smart Pro е с 6.59-инчов безрамков дисплей с резолюция 2340×1080 пиксела, в който няма прорез за предна камера. Предната камера е с 16MP резолюция и изскача от горния край на смартфона. На гърба е тройна AI камера с 48MP основен сензор, 8MP ултраширок сензор и 2MP сензор, осигуряващ боке ефект при портретни снимки.

Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 710F, 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4000mAh, като устройството има 3.5мм. жак за слушалки, както и сензор за пръстови отпечатъци, разположен отстрани. Устройството разполага със слот за допълнителна карта памет до 512GB, както и поддръжка на DualSIM.

Теленор предлага Huawei P smart Pro на цена от 439,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или на лизинг за 20,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаИзкуствен сърдечен мускул вместо трансплантация
Следваща страницаКултова марка обявява своите електрически нововъведения
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.