Теленор предлага устойчивия смартфон CAT S52 в комплект с външна батерия SWISSTEN Power Bank 10000 mAh и 100 лв. отстъпка при покупка или взимане на лизинг с план Тотал+ 29.99 или по-висок. Клиентите, които изберат онлайн покупка или взимане на лизинг, ще получат и антибактериален спрей за почистване на екрани SPRAY Twice A Day 100 ml. Офертата е валидна до 2 юни, 2020 г.

CAT S52 е разработен, за да бъде по-устойчив на предизвикателствата на околния свят и може да се почиства многократно със сапун, дезинфектанти, химикали, белина и алкохол, без това да повлияе на работата му. Почистването на телефона може да е толкова често, колкото миенето на ръцете.

Смартфонът разполага с 5.65-инчов екран с резолюция 1440×720 пиксела, който е с високоустойчиво Gorilla Glass 6 стъкло. Моделът е с метална рамка и подсилен гръб, с които е устойчив на падания от 1.5 м върху бетон и покрива военни стандарти за издръжливост. Основната камера на CAT S52 е с 12MP сензор, докато предната е с 8MP.

Устройството има осемядрен процесор Mediatek Helio P35 с 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, както и възможност за добавяне на microSD карта с памет. Батерията му е с капацитет 3100mAh и поддържа бързо зареждане. На гърба на CAT S52 има сензор за пръстови отпечатъци, а софтуерът му е Android 9 Pie.

По-рано тази седмица Теленор дари 50 смартфона CAT S52, предназначени за медици от Военномедицинска академия, УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ и Центъра за спешна медицинска помощ София.

Теленор предлага онлайн CAT S52 в комплект с външна батерия и антибактериален спрей за почистване на цена от 519.99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 24,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.