Теленор предлага умния часовник Huawei Watch Fit в търговската си мрежа, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Huawei Watch Fit разполага с 1.64-инчов AMOLED дисплей с висока яркост и широки ъгли на видимост. Часовникът е лек и с тънко шаси от 10.7 мм., като теглото му е 34 гр. Устройството поддържа 96 режима за тренировки, като разполага с указания за 44 различни упражнения, които се показват с анимации на екрана му. Сред новите спортове, които поддържа попадат голф, ски и сноуборд.

Сензорът за пулс на Huawei Watch Fit проследява сърдечния ритъм в реално време, като часовникът може да измерва и наситеността на кислород в кръвта. Животът на батерията му е с продължителност до 10 дни, като зареждане за 5 мин. осигурява 3 дни работа при типично използване. Часовникът също така показва известията от смартфона, с който е свързан.

Теленор предлага Huawei Watch Fit на цена от 179,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 23.99 или на лизинг за 8,29 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаMotorola представи новия си флагман razr 5G на специално събитие
Следваща страницаИновативен материал доближава AI до човешкия интелект
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.