Теленор ще подарява умен кантар с всеки Huawei Mate 20 Pro взет между 10 и 31 юли. Моделът е Смартфон на месеца, като подаръкът е Huawei Body Fat Scale AH100. Предложението е валидно само през Купи онлайн на telenor.bg.

Предложението е валидно за частни клиенти от 10 юли до 31 юли 2019, или до изчерпване на количествата, при закупуване в брой или предоставяне на лизинг за 24 месеца на Huawei Mate 20 Pro с нов двугодишен договор за мобилни услуги с план Тотал+.

Huawei Mate 20 Pro е с 6.39-инчов безрамков OLED дисплей, тройна ултраширокоъгълна Leica камера на гърба и чипсет Kirin 980 с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Моделът поддържа 3D лицево отключване, безжично зареждане и бързо зареждане с технологията Super Charge.

Умният кантар Huawei Body Fat Scale AH100 позволява измерването на 9 показателя като тегло, процент на телесните мазнини, мускулна маса и др. Устройството работи със специално приложение за смартфон, което позволява да пази данните на до 10 потребители.

Също така от днес Huawei Mate 20 Pro се предлага на нови по-ниски цени с всички плановете Тотал+. Така например цената му с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 вече е 859,99 лв. при плащане в брой или 39,99 лв. на месец на лизинг с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги със същия план.

Пълна информация за това предложение и новите цени на Huawei Mate 20 Pro и с останалите планове на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаСъществува ли паралелна вселена
Следваща страницаТеленор спести над 143 тона хартия през 2018 г.
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.