Теленор отново започва да предлага лаптопи на своите клиенти. Първите модели в каталога на оператора ще са на Huawei и Lenovo. През септември клиентите на оператора, които изберат да купят или вземат на лизинг лаптоп, ще получават и 2-годишен безплатен лиценз за офис пакета OfficeSuite, както и възможността да купят комплект аксесоари за новия си лаптоп с 30% отстъпка.

Лаптопите в каталога на Теленор са Huawei MateBook D15 и серията Lenovo V15, като при покупка с план от оператора, клиентите получават и MiFi устройство или 4G USB модем. При покупка на някой от тях, клиентите имат възможността да закупят и комплект от раница, мишка и слушалки с 30% отстъпка. За да се възползват от отстъпката те трябва да използват промокод LAPTOPACC.

Huawei MateBook D15 се предлага в една конфигурация, която включва процесор AMD Ryzen 5 3500U, 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеят на лаптопа е 15.6-инчов с FullHD резолюция и IPS матрица. Моделът предлага един USB-C, три USB-A, HDMI, RJ-45 и жак за слушалки. Идва с тънко метално шаси и тънка рамка на екрана, сензор за пръстови отпечатъци вграден в старт бутона, pop-up камера в клавиатурата, и тежи 1,53 кг.

Lenovo V15 се предлага от Теленор в три конфигурации с процесори AMD или Intel, които имат 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеите са 15.6-инчови с FullHD резолюция, като устройствата имат три USB-A порта, както и HDMI порт и четец за SD карти.

Теленор предлага Huawei MateBook D15 на цена от 1129,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 48,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Цената на всички версии на Lenovo V15 е 999,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Интернет 15.99 или на лизинг за 43,99 лв. с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаAI потвърди съществуването на 50 планети
Следваща страницаGoogle извърши първата квантова симулация на химична реакция
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.