Теленор организира томбола за 15 електрически тротинетки Xiaomi, която ще продължи в рамките на пет седмици между 29 юни и 2 август 2020 г. В томболата могат да участват всички частни клиенти на оператора, които закупят смартфон Xiaomi с план Тотал+.

Във всяка седмица от кампанията ще бъдат теглени по три електрически тротинетки Xiaomi Mi Electric Scooter. В седмичните тегления ще участват само клиентите, изпълнили условията за участие в рамките на съответната седмица. Всяко участие в томболата е валидно само за седмицата, в която е направена покупката, като участието не се прехвърля в следващата седмица. Участниците, които бъдат изтеглени веднъж в томболата и спечелят награда, нямат право на повторно участие.

Xiaomi Mi Electric Scooter е с изчистен дизайн, здрава алуминиева рамка и тегло от 12,5 кг. Електрическата тротинетка може да бъде лесно сгъната, така че да е по-удобна за пренасяне, като разполага с интуитивен контрол и двойна спирачна система. На разположение е и мобилно приложение, което предоставя повече информация за скоростта на движение и оставащата батерия на тротинетката.

Максималната скорост на движение на Xiaomi Mi Electric Scooter е 25 км/ч, като батерията позволява автономно движение до 30 километра, а максималното натоварване е до 100 кг. Батерията на тротинетката се зарежда напълно в рамките на 5 часа. Чрез система за възстановяване на кинетичната енергия KERS се запазва част от получената енергия при спиране, с което се увеличава автономната работа на батерията.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаТеленор предлага Застраховка при пътуване в чужбина „Смарт Турист“
Следваща страницаПървата плаваща вятърна централа в Средиземно море
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.