Теленор организира срещи с някои от любимите актьори от новия български филм „Завръщане“. Срещите ще се проведат в седем магазина в четири града, като всеки, който иска да присъства, може да се запише предварително в приложението MyTelenor. Записването ще бъде отворено до 17 октомври, като потребителите ще могат да изберат конкретния град и магазин, в който да отидат.

На срещите ще присъстват актьорите от филма Райна Караянева, Ники Илиев, Орлин Павлов и Башар Рахал. Първите срещи ще са в Пловдив на 15 октомври, последвани от София на 16 октомври, Варна на 17 октомври и Бургас на 18 октомври. Пълна информация за магазините и часовете можете да намерите тук. По време на събитията гостите ще могат да научат повече за филма, да поговорят с актьорите и да получат автограф.

По време на всяка от срещите гостите ще имат възможността да се регистрират за томбола за 10 двойни покани за официалната премиерна прожекция на филма „Завръщане“ същата вечер, в същия град. Регистрацията ще бъде на място в съответния магазин, а печелившите ще бъдат изтеглени от актьорите. Спечелилите покана ще я получат на място в магазина.

Теленор партнира на най-новата българска филмова продукция „Завръщане“, която беше заснета през това лято в Пловдив. Това е първата подобна инициатива на компанията в областта на киноиндустрията, в която операторът си партнира с едни от най-популярните и цветни киноартисти и певци на родната ни сцена. Повече информация за филма „Завръщане“ можете да намерите тук.

Сподели
Предишна страницаЪпгрейд на човешкото тяло
Следваща страницаRawCakes.bg разшири своето онлайн присъствие с платформата за електронни магазини Shopiko    
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.