Е, Samsung Galaxy Note 7 е тук! Това обаче не е всичко. Той бе рекламиран като смартфон, който можем да използваме с един куп аксесоари за по-удобна работа в различни условия. Какви обаче са те? От калъфи, през външни батерии, обективи и какво ли още не, нека ги разгледаме набързо.

На първо място са няколко калъфа от семейството Galaxy, които можете да закупите отделно. S View Standing Cover е такъв със стенд, така че да можете да подпрете телефона си докато гледате видео или се радвате на слайд шоу от снимки. LED View Cover е калъф с капаче, което има вградени множество LED диоди. Те могат да бъдат настройвани, така че да можете лесно ра разпознавате какво се случва. Часът, алармата и обажданията могат да бъдат контролирани без да е нужно да вдигате капака. Clear View Cover е нещо подобно на този с диодите, само че е полупрозрачен и ви дава пълен достъп до дисплея на Galaxy Note 7.

Samsung-Galaxy-Note-7-official-pic-18Освен калъфите, имаме и няколко задни капака, които се поставят подобно калъфи. Първият е изтънчен кожен капак, придаващ лукс на вашия Note 7. Освен него имаме и Clear Cover прозрачен силиконов калъф. По-интересното обаче е капакът-клавиатура, който добавя хардуерна QWERTY клавиатура към Samsung Galaxy Note 7. Тя е рекламирана като много удобна и без нужда от зареждане. Backpack е специален калъф с вградена 3100 mAh батерия, който да ви позволи да използвате смартфона си дълго без притеснения. Не на последно място обаче е капакът-обектив, който идва в няколко разновидности. С него можете да правите снимки с професионално качество и дори широкоъгълни такива с поле до 108 градуса.

Samsung-Galaxy-Note-7-official-pic-17Освен всичко останало, от Samsung можете да закупите и ново поколение външна преносима батерия с капацитет от 10 200 mAh. Тя е разработена да бъде съвместима с редица устройства, така че не би трябвало да имате проблем да зареждате и смартфони на други марки. Налични са и допълнителни S Pen стилуси, Samsung фолио за дисплей, както и преходници – от USB Type-C към Type-A, както и от USB Type-C към Micro USB. Повече за аксесоарите можете да разберете на специалната страница на samsung.com/bg.

Samsung-Galaxy-Note-7-official-pic-20