galsxy s5

Ако все още не сте разбрали, преди няколко дни мрежат гръмна по повод дефектните бройки на Galaxy S5, които имат проблеми с камерата. Потребители се оплакват от бъг, който трайно уврежда камерата на устройството. След съобщение „camera failure“ тя става неизползваема. Няма никаква очевидна причина за грешката, но връщане на фабричните настройки не помага и за момента единствено физическата замяна на устройството е решение на проблема.

Samsung още тогава потвърди, че е наясно с проблема и говорител на компанията посъветва потребителите да се обърнат към своя оператор за гаранционна подмяна. Случаите не са масови и само ограничен брой устройства са засегнати от хардуерния срив. Както ви обещахме, ние се свързахме със Samsung България за повече информация, като те споделиха с нас следното:

Става дума за много малка партида телефони, която основно се разпространява в САЩ. Вносът за България не е засегнат от този проблем и до момента няма оплаквания на нашата територия.  Ако някой има посочените оплаквания, може да се обърне към оторизираните сервизи на Samsung.

Ще ви държим в течение, ако се появи нова информация, която ще е важна за вас!