nokia-normandy

Противоречивите слухове за Nokia Normandy, която ще работи под Android не спират. Няколко пъти в интернет пространството изтичаха снимки, но същевременно се твърдеше, че поради сделката с Microsoft, апаратът няма да види бял свят. Днес вече разполагаме с резултати от AnTuTu тестове. Източникът отново е добре познатият Twitter акаунт @evleaks.

nokia-normandy-antutunokia-normandy-basic-information

 

От скрийншотовете стават ясна и част от характеристиките на апарата. Nokia RM-980 А110, както е кодовото име на Normandy, ще има 4-инчов FWVGA дисплей с резолюция 480х854 пиксела, 5-мегапикселова камера, процесор Qualcomm Snapdragon и ще работи под Android 4.4.1 KitKat.

Според по-стари слухове, работата по проекта продължава с пълна пара и Normandy трябва да се появи на пазара тази година. Разбира се, всичко това са само слухове, звучащи прекалено добре, за да са истина, така че просто трябва да ги приемем с известна доза съмнение и да продължим да следим историята.

Сподели
Предишна страницаCES 2014: Audi представи таблет с Android
Следваща страницаРевю на Lenovo Yoga Tablet 8
Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в Smart News. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии, като е била администратор на най-големия български Android форум.