Hugo Barra представя нов Nexus 7 / AndroidAuthority
Hugo Barra представя нов Nexus 7 / AndroidAuthority
Hugo Barra представя нов Nexus 7 / AndroidAuthority

Изглежда на бял свят ще излезе нов Nexus 10 таблет, направен от Samsung. Той ще се появи в „близко бъдеще“. Новината идва от репортер на Wall Street Journal, който е говорил със шефа на Android Сундар Пичай за устройството. Ефрати не споделя повече детайли, като така оставя място за спекулации:

 

 

Google показа само едно Nexus устройство на събитието вчера и това е новият Nexus 7. Логично е да се предположи, че компанията ще пусне още нови устройства от семейство Nexus в следващите месеци.

Миналата година Nexus устройствата се появяваха в този ред: 7-инчов таблет веднага след конференцията I/O, следван от 10-инчов таблет и нов смартфон през есента. Всеки един продукт се появи с нова версия на Android. Първият Nexus 7 се появи с Android 4.1, докато Nexus 10 и Nexus 4 бяха представени с Android 4.2.

Предполагаме, че същото ще се случи тази година. Новият Nexus 7 излезе с новата версия Android 4.3, а следващите Nexus 10 (и Nexus 5?) може би ще се появят с чисто нова версия на Android (Android 5.0 Key Lime Pie?) по-късно тази година.

Сподели
Предишна страницаВИДЕО: Разликите между Android 4.3 и Android 4.2.2
Следваща страницаНад 80 стажанти на VIVACOM в доброволческа акция на Витоша
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg