Image credit: Promise Tamang/Instagram
Image credit: Promise Tamang/Instagram
Image credit: Promise Tamang/Instagram

Силата на грима е невероятна. Всички сме се убедили в това. Понякога той може да ни направи по-красиви, отколко всъщност сме, а понякога да ни загрози до неузнаваемост. Да се гримираш не означава просто да се мацаш, превръщайки се в поредната “кифла”. Това е изкуство и като всяко такова и тук майсторът трябва умело да борави с четките и цветовете. Да умееш да преливаш, да подчертаваш най-красивото от своето лице и да прикриваш дребните, понякога видими само за теб несъвършенства. Днес ще ви представя жена, която има силата и да се преобразява в различни личности. Това е Promise Tamang, която е известна и като човешкия хамелеон, благодарение на своите трансформации в YouTube. Там тя е позната под името Dope2111, като тя има почти 2 милиона последователи.

Нека си признаем, че всеки от нас има любима звезда, на която тайно иска да прилича. Какво ще кажете да успеете да постигнете тази цел с малко фон дьо тен, бронзираща пудра и сенки? Да, това е възможно и видеата, които ще ви покажа го доказват. Днес ще ви представя няколко клипа, в които, благодарение на грима, Promise успява да се превъплъти в известни личности.

Как да изглеждаш като Деми Ловато?

А какво ще кажете за Бионсе?

Любимите на мнозина Бела и Едуард от „Здрач“

Една невероятна трансформация, която ще ни превърне в Адел!

Кейт Мидълтън вдъхновява освен със стила си, но и с визията си.

Едно наистина невероятно преобразяване в ангелът на Victoria`s Secret Адриана Лима!

Това са само част от трансформациите, които Promise ни представя. В своя канал в YouTube тя има клипове, на които се преобразява като Анджелина Джоли, Скарлет Йохансон, Дрейк, Майкъл Джексън, Ники Минаж, Лана Дел Рей и още много други, като тя не пропуска и любимите ни герои от филмите на Дисни. Promise е пример за това каква сила може да има гримът и как той може да ни превърне, макар и за кратко, в някой друг. Било то заради празници като Хелоуин или просто за наше лично удоволствие.