Теленор ще предложи за своите клиенти специални оферти само в онлайн магазина на оператора. Започвайки на 1 март, всяка следваща седмица те ще могат да се възползват от отстъпка от цената в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.

В седмицата от 1 до 7 март с 10% отстъпка онлайн ще може да бъде закупена MOTOROLA Moto G10 64GB. Отстъпката е валидна с всички планове Тотал+ и важи само при покупка в брой.

Онлайн магазинът на оператора ще актуализира седмичните предложения всеки понеделник до края на март, а клиентите ще могат да закупят предпочитано устройство в рамките на седем дни, възползвайки се от различни атрактивни отстъпки.

 

Пълна информация за това и други предложения от Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаОпаковките стават интелигентни
Следваща страницаТест за здравна интелигентност
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.