Теленор България ще зарадва всички свои онлайн клиенти със специални празнични декемврийски промоции. Само в онлайн магазина на оператора до 10 януари 2022 г. избрани цветове смартфони и аксесоари могат да бъдат закупени със специални отстъпки. Офертата за смартфоните е валидна с план Тотал Макс 36.99 и по-висок.

Главозамайващият Samsung Galaxy A22 5G от 128 GB в цвят Dual Violet е наличен за онлайн шопинг феновете. Обажданията до роднини и снимките на коледната трапеза ще бъдат направени със стил, защото телефонът разполага с 6,6-инчов дисплей, снабден с FullHD резолюция, което влияе положително на детайлите на картината. Това гарантира гладко изживяване при гледане на филми и видеоклипове, както и при сърфиране в Интернет. Добрите съотношения на яркост и контраст допълнително допринасят за изживяването на IPS панела. Коледното бижу разполага с три камери, които перфектно да запечатат всички важни моменти по празниците.

В онлайн магазина на Теленор можете да откриете и Apple AirPods безжични слушалки, второ поколение, и така да сте сигурни, че ще чуете любимите си коледни мелодии с кристално чист звук, за допълнително коледно преживяване.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаПърво находище на светлина от черна дупка
Следваща страницаСамолет със слънчеви панели
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.