Ревю на Moto Z + Hasselblad True Zoom + JBL SoundBoost

0

JBL SoundBoost

Продължаваме напред, както е казал Кобрата. JBL SoundBoost е следващата интересна добавка, която Moto предлага. Разработена отново с ключово име, този път в музикалния бизнес, външната колонка ще ви пукне тъпанчетата, а на всичкото отгоре има и стойка. Въобще, нещо много яко за всеки фен на високото волуме. За ~140 лв може да превърнете колата си в дискотека или да побъркате колегите в офиса. Неща, които аз не съм се опитвал да правя никога.

moto-z-jbl-soundboostОк, нека сме честни. За тези пари има много яки колони, има и по-евтини, а има и Beats Pill, който ще ви глътне половината заплата. Истината е, че тук наистина нещата се свеждат до личен избор и възможности. За разлика от камера мода, за който мога да говоря подробно като плюсове и минуси, тук мога да обобщя нещата доста по-кратичко.

Звукът си го бива

На първо място, колонката свири супер яко. Имаме високи, ниски и среди, а като за джобен формат колонка, вероятността да свири по-добре от home-made edition версията на уредба в колата ви е голяма. JBL SoundBoost си има собствена батерия и не зависи от телефона, което е плюс. Лично аз не успях да я изразходвам за 2 дни слушане, като трябва да отбележа, че не съм я ползвал непрекъснато.

Недостатък е това, че не може да работи с нищо друго, освен с устройства от така наречените Moto Z Family телефони. Което значи, че давате едни пари и ако някой ден решите да продадете вашия Moto смартфон, ще трябва да продадете и колонката. Тук нямаме безжична връзка, а една затворена екосистема. В подобни филми със затворени екосистеми може да се вкарате и ако изберете някои други брандове, което май започва да става навик на всички, но фактът, че и Moto вече го правят, трябва да ви накара да помислите добре, преди да започнете да харчите пари.