Може би не всеки го е гледал, но вероятно всеки поне знае за опита да се направи филм за живота на Стив Джобс още през 2013 година. В „Джобс“ (jOBS) ролята на иноватора беше изиграна от Ащън Къчър, но в тази продукция историята се фокусираше върху ранните години от живота му. Сега знаем, че тази година ще видим нов филм, който ще бъде базиран на официалната биография на Джобс, написана от Уолтър Исаксон.

След като преди време ви съобщихме, че Крисчън Бейл се отказа от ролята си на Стив Джобс, това място беше заето от енигматичния Майкъл Фасбендер. Смея да твърдя, че гримьори и стилисти са се справили чудесно, от малкото, което видях в лицето на Фасбендер в трейлъра.

Интересно е да споменем и кой още е замесен в снимането на „Стив Джобс“ (Steve Jobs). Режисьор е не кой да е, а невероятният Дани Бойл, като сценарият е адаптиран от Аарон Соркин („Кешбол“ и „Социалната мрежа“). В ролите ще видите още Кейт Уинслет, Джеф Даниелс, както и Сет Роугън като Стив Возняк. „Стив Джобс“ ще дебютира по кината на 9 октомври в САЩ. За България дата все още няма. Чакаме.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS