Sony днес представиха новия облик на бранда Xperia с първите смартфони от серията „Х“ и нова визия за бъдещето на комуникациите.

Серията Xperia X въплъщава новата бранд визия на Sony Mobile, като добавя нови интелигентни технологии към популярните и радващи се на бурно одобрение функции и характеристики на Xperia – в камерата, батерията и дизайна, за да направи ежедневието на потребителите по-лесно и по-„умно“.

Изцяло обновения „Predictive Hybrid Autofocus“ в Xperia X и Xperia X Performance, разработен в тясно сътрудничество с инженерите на α камерите на Sony, дава възможност за избор на обект, а след това предвижда неговото движение, за да позволи заснемане с перфектен фокус и без замъгляване.

Усъвършенстваните функции изискват и съответна издръжливост на батерията, като за целта серията Xperia X е оборудвана с технологията на Sony за умно управление на консумацията на енергия, за да осигури до два дни живот на батерията. Освен че телефоните работят по-дълго време само с едно зареждане, серията Xperia X разполага с до два пъти по-дълъг живот на батерията, благодарение на Adaptive Charging технологията на Qnovo и системата за смарт управление на батерията от Sony. Всеки от телефоните разполага с достатъчно мощ, за да даде възможност на потребителите да извлекат максимума от усъвършенстваните им възможности: Xperia X работи с процесор Qualcomm Snapdragon 650, а Xperia X Performance – с процесор Qualcomm Snapdragon 820 за ултра бърза свързаност.

Всеки един от телефоните – Xperia X, Xperia X Performance и Xperia XA, ще се предлага на пазара от лятото на 2016 г. в четири елегантни цвята – бяло, графитено черно, златен лайм и розово злато, наред с колекция от подходящи стилни калъфи.

Xperia X

Xperia X Performance

Xperia XA

1 коментар

  1. Уникални са.Позиция среден клас със параметри недостижими за флагмани на много марки.Респект

Comments are closed.