apple pay

Очаква се Google да разкрие повече подробности за новата си мобилна разплащателна система Android Pay на Google I/O. Нейната поява ще донсесе и много промени в Google Wallet и изглежда по тази причина другият голям конкурент в този биезнес, Apple, също планира да ъпдейтне своята разплащателна система, съобщава The New York Times.

Според изданието американската компания ще обяви подробности за подобренията в Apple Pay следващия месец, когато ще се проведе годишната конференция за разработчиците WWDC. Сред тях изглежда ще бъде и нова програма с награди за потребителите, които редовно използват Apple Pay.

В публикацията се цитират два неназовани източника, запознати с плановете на Apple, но за съжаление не се разкриват подробности за това какво точно ще представляват наградите и как хората ще могат да ги получат. Независимо от това, ако Apple предприеме този ход, това може да накара клиентите да започнат по-често да използват Apple Pay в сравнение с предлаганите от конкурентите услуги, което е и целта на гиганта.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS