Благодарение на uSwitch и Twitter потребителя OnLeaks, днес в интернет се появи видео, което детайлно показва как би трябвало да изглежда Samsung Galaxy S7 Plus. Тук говорим за спекулирания фаблет, който все още не е обявен официално. За първи път чухме за него когато изтекоха рендерите за Galaxy S7 – Plus версията там само беше спомената, но ето че вече можем да я видим – стига тя изобщо да съществува, разбира се…

OnLeaks пусна информацията първо в своя Twitter профил, като след това видеото се появи в YouTube канала на uSwitch. Данните сочат, че Galaxy S7 Plus ще бъде цели 6 инча, с размери 163,40 х 82 х 7,82 милиметра. Тук ясно се вижда преместената вдясно предна камера, както и доста по-изпъкналата основна такава. Home бутонът, където ще се намира и сензорът за пръстови отпечатъци, е издължен и се очаква да е с размери 18 x 5 милиметра, за разлика от този на Galaxy S6, който е 16 x 6,7 милиметра.

Важно е да се отбележи, че на рендера във видеото ясно се вижда, стига да можем да вярваме на информацията, че Samsung Galaxy S7 Plus (а оттам и може би нормалния Galaxy S7) ще бъде със стандартен micro USB 2.0 порт. Дали наистина корейците няма да предпочетат USB Type-C? Можем само да гадаем.

Отново смятаме, че трябва да подчертаем – няма как да вярваме изцяло на тези изтекли данни, докато не видим нещо със собствените си очи. OnLeaks твърди, че има доверен източник, и все пак… Дали изобщо Samsung ще посмеят да представят толкова голям смартфон във флагман серията си?