Това са екологични къщи. При този метод на изграждане се използват специално подготвени рамки, които разбира се са напълно естествени и притежават всички качества на дървото.

Друго предимство е ниската им цена. За изграждането на сглобяемите къщи не се изисква полагане на подсилена основа, а строителните материали за такива къщи са много по-ниски, отколкото за други.

Пестене на енергия. Дизайнът на къщата Ви позволява да поддържате топлина в съответствие с дървените къщи. Дори при студено време къщата ще бъде топла и уютна.

Възможност за собствен дизайн. Лекотата на конструкцията и моделирането на стени, както и възможността да се използват различни размери и променливост на изпълнителните елементи, Ви позволяват да събирате красиви къщи с най-сложните оформления.

И, разбира се, те могат да бъдат сглобени по всяко време на годината. За всички етапи на строителните работи не е необходимо да се използва голямо количество оборудване или материали, които са трудни за използване в студено време, замръзването няма да повлияе на качеството и надеждността на къщата.

Срокът на експлоатация на такава къща може да е дори над 100 години. Сглобяемите къщи са подходящи за различни климатични региони, тяхната трайност е доказана на практика.

Те лесно понасят промени в температурата и влажността. Сглобяемите къщи са устойчиви както на силен вятър, така и на обилни валежи. Винаги ще сте предпазени от студа, а в жегата ще Ви е прохладно и свежо.

Възможните недостатъци са намалената вентилация, която лесно се регулира още при планирането на къщата.

Опасността от пожар е намалена на етапа на производство на греди, те са обработени със специални средства за защита от пожар. Следователно този праг се намалява възможно най-много и мерките за намаляване на запалимостта могат да бъдат подобрени чрез допълнителна обработка по време на довършителните работи.

Красивите сглобяеми къщи имат леки конструкции, с дизайн за всеки вкус. Това е отлична възможност да проектирате своя собствена индивидуална къща Високият енергоспестяващ капацитет и показателите за ефективност извеждат сглобяемите къщи на първите водещи места при избора на строителство. Уникалната технология на сглобяване и подбор на материали ще осигурят комфорта на живот при всякакви метеорологични условия.

Ако комфортът на жилището е важен за Вас с неговата индивидуалност, тогава няма по-добър вариант от красивите сглобяеми къщи.