Спортни залози

През последните няколко години броят на букмейкърите се увеличи значително. Това се дължи на общата тенденция към нарастване на пазара на спортни залагания. Младите компании се опитват да навлязат на пазара, предоставяйки на своите потребители най-изгодните условия за залагане или специални чипове, които ги отличават от конкурентите.

Един такъв букмейкър е 22bet. В тази статия ще разгледаме що за компания е това, какви условия за залагане предоставя на своите играчи, как се опитва да се открои и какви бонуси могат да очакват клиентите.

Букмейкър 22Bet – спортни залагания и електронни спортове

Линията от проценти в букмейкърската кантора 22Bet е представена доста широко. Само спортовете са повече от 40. Освен обичайните футбол, баскетбол, тенис, хокей, можете да залагате и на екзотични неща като наскар състезания, надбягвания с кучета, флорбол, галски футбол.

В същото време букмейкърът се опитва да покрие максимален брой мачове. Можете да залагате не само на най-популярните игри от най-добрите лиги, но и на мачове от местни първенства, например Националната лига на Англия или втора дивизия на Виетнам.

Ако разгледаме картината, можем да кажем, че тя е една от най-дълбоките. Можете да залагате на повече от 1500 различни пазара на основните мачове. От стандартни общи суми, хендикапи и резултати от мачове до индивидуални статистики на играчи, фалове, картони, използване на VAR и комбинирани залози.

Една от характеристиките на букмейкъра 22Bet е максималното покритие на електронните спортове. Можете да залагате не само на водещите електронни спортове като Dota 2 и CS:GO, но и на много по-малко популярни. Например киберфутбол, Overcook, Angry Birds и Mortal Kombat са достъпни за залагане.

Списъкът със спортове е разнообразен – от класически до екзотични, общо над 30, например:

 • Футбол;
 • Тенис;
 • Баскетбол;
 • хокей;
 • Американски футбол;
 • Бейзбол и други.

Можете да гледате състезания и първенства, които се провеждат по целия свят.

22Bet регистрация – бонус за първи депозит

При регистрация всеки нов играч може да получи бонус за добре дошли от букмейкъра. За да направите това, трябва да бъдат изпълнени няколко изисквания:

 • Регистрирайте се по всеки удобен начин на официалния уебсайт 22Bet или чрез мобилно приложение. Начинът на регистрация не оказва влияние върху получаването на бонуса.
 • Попълнете личната си информация във вашия акаунт. Потребителят трябва да посочи: собствено име, фамилия, местоживеене, дата на раждане, имейл адрес и телефонен номер. Моля, обърнете внимание, че трябва да предоставите истинска информация. В противен случай ще бъде невъзможно да изтеглите спечелените пари.
 • Попълнете акаунта си. Минималната сума на депозита за участие в промоцията е 2 евро.

За да бъде осребрен, бонусът за добре дошли трябва да бъде заложен пет пъти. Изискванията за залагане са изброени по-долу.

 • Сума на залагане – х 5 от номиналната стойност на първия депозит
 • Тип залог – Експресен
 • Условия за залагане – Талонът трябва да съдържа поне 3 събития с коефициент 1.4
 • Промоцията е валидна 30 дни от датата на регистрация

Коефициентите ви позволяват да получавате прилични печалби и бонуси от платформата 22Bet.

Сподели
Предишна страницаХормонална инжекция за изтрезняване
Следваща страницаС какви обувки да комбинираме къса рокля
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.