HTC One M9 Official leak 2

Част от потребители с флагманa HTC One M9 се оплакват от нов бъг, който се е появил след инсталиране на последния софтуерен ъпдейт до версия 1.40.401.8.  Проблемът е със зареждането на батерията, което след актуализацията отнема 13 часа, за да стигне до 100%.

Това е показано на скрийншота по-долу, на който се вижда, че е изписано 13 часа до пълно зареждане (Charging – 13 hours until complete). Това може да се окаже голям проблем, ако потърпевшите се окажат все повече. Стандартното зареждане на батерията при One М9 с капацитет 2840mAh е 106 минути.

От прoфила си в Twitter UK HTC заяви, че знае за този бъг. Ето какво пише – „това е проблем, с който сме наясно от последния ъпдейт на M9, ако деинсталирате приложението Google Photos…“. За съжаление не е конкретно написано дали именно това е проблемът, който причинява толкова дълго зареждане.

Едно от възможните решения е да изключите или рестартирате устройството, ако ви се появи този надпис. Очакваме HTC да обяви повече подробности по въпроса и кога точно потребителите могат да очакват решение.

2015-07-07

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS