Слуховете се оказаха верни. Apple наистина ще представи iPhone 5 на събитие, което ще се състои на 12 септември. Компанията изпрати днес покани до медиите за събитието, така, че остават още само няколко дни докато най-накрая видим смартфона. Събитието ще се състои в Сан Франциско.

През последните няколко месеца видяхме много снимки и видео клипове, но те помогнаха само да предположим как ще изглежда следващият смартфон на „Ябълката“. Преди няколко дни изтекоха и снимки на макет на iPhone 5, които са направени на събитието IFA в Берлин.

Освен iPhone 5, Apple би трябвало да представи и новия iPad Mini, за който се шуми много, но това може би ще се случи на специално събитие през октомври.

 

 

Сподели
Предишна страницаNokia пак дразни с тийзъри за утрешното събитие
Следваща страница3 полезни приставки за Gmail
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg