До 200 лв. отстъпка при покупка на 52 модела смартфони и до 100 лв. отстъпка при покупка на седем модела таблети ще получават клиентите на Теленор при подписване на нов договор с абонаментен план от мобилния оператор. До 2 октомври 2018 г., всички нови и съществуващи абонати на компанията, които сключат двугодишен договор за абонаментен план Тотал, могат да закупят в брой или да сключат договор за лизинг нов смартфон с до 200 лева отстъпка.

Някои от устройствата, които могат да бъдат закупени с отстъпка от 200 лв. са HTC U12 plus, Nоkia 8 Sirocco, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9, Xperia XZ2 и Motorola Moto Z2 Play. Тези и други модели, включени в промоционалното предложение, са налични и с възможност за услугата UPGRADE, при подписване на двугодишен абонаментен договор за план Тотал и получаване на устройството на лизинг за същия период.

Клиентите, които желаят да закупят таблет от моделите, включени в промоционалното предложение, могат да ползват отстъпка до 100 лева при закупуване в брой или сключване на договор за лизинг, при подписване на двугодишен договор за абонаментен план Интернет (с изключение на план Интернет+16.99).

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.