Обичам да виждам иновации. Няма нищо по-хубаво за нас потребителите от това да можем всеки ден да сме свидетели на нещо ново, нещо различно, нещо, което ще промени нещата. Има някои иновации, които са сполучливи, други не толкова, но е важно да се експериментира, докато се стигне до истината. В света на мобилните телефони сякаш все по-малко започнахме да виждаме някакви истински иновации и промени, даващи едно наистина ново преживяване. Повечето неща, които ни се показват в последно време, са минимални подобрения, но има и компании, които правят и нещо повече. Те са много по-малки от Apple, нямат продажбите на Samsung и не са толкова известни като Sony. Те са руска компания, която преди време направи нещо скандално, а наскоро реши да го повтори. Да, това е YotaPhone 2.

Трудно е да се каже какви точно са шансовете на YotaPhone 2 срещу останалите конкуренти. Телефонът е позициониран в ценовия клас на iPhone 6, Galaxy S6, LG G4 и всички останали смартфони, за които слушаме всеки ден и това според мен ще е основният проблем на този смартфон да направи добро представяне у нас. Не че предлага нещо по-малко от останалите, но силните му страни може би няма да са толкова силни, за да оправдаят цената и да преборят големите имена. YotaPhone не са толкова известни, а за момента техният основен коз остава сякаш малко недооценен. Макар всички да искаме все повече и повече живот от батерията в телефона ни, все още си мисля, че малко хора ще се насочат към YotaPhone 2, а това може би е бъдещето в света на смартфоните.

YotaPhone-2-PictureYotaPhone-2-Picture-1YotaPhone-2-Picture-2YotaPhone-2-Picture-3YotaPhone-2-Picture-4YotaPhone-2-Picture-5YotaPhone-2-Picture-6YotaPhone-2-Picture-7YotaPhone-2-Picture-8YotaPhone-2-Picture-9YotaPhone-2-Picture-10YotaPhone-2-Picture-11YotaPhone-2-Picture-12YotaPhone-2-Picture-13

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS