Теленор България празнува рождения ден на своя онлайн магазин, предоставяйки на клиентите специална оферта за смартфони. От 18 до 22 октомври те могат да се възползват от вълнуващите отстъпки за три специално селектирани смартфона: XIAOMI Redmi 9C 32GBSAMSUNG Galaxy A12 128GB и HUAWEI P40 lite 128GB. Те могат да бъдат закупени само онлайн с отстъпка от 90 до 140 лева от цената в брой или на лизинг за всички клиенти на Теленор.

XIAOMI Redmi 9C 32GB е бюджетен смартфон, идеален за сърфиране в интернет и ежедневни задачи в работа или в училище. SAMSUNG Galaxy A12 128GB е смартфонът, на който всеки клиент може да разчита. Той радва потребителите с 8-ядрен процесор, HD+ дисплей, четворна камера за снимки, видеа и селфита. HUAWEI P40 lite 128GB е смартфон с мощен 8-ядрен процесор и с добри параметри на оперативната и вградена памет, а батерията му има специална функция за дълъг живот.

Теленор България активно развива портфолиото си от дигитални услуги, за да даде на клиентите свобода и богат избор. Освен онлайн магазина, където всеки клиент може да избере точното устройство за себе си или за близък човек и да го получи безплатно, бързо и сигурно в рамките на страната, операторът дава възможност и за услуги като преподписване на договор онлайн през приложението MyTelenor Bulgaria, както и добавянето на различни дигитални услуги, които правят ежедневието още по-лесно и приятно, с помощта на няколко клика в мобилното приложение.

Пълна информация за това и други предложения от Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаКожа от гъби за търговско производство
Следваща страницаДвуног робот разработен в щата Орегон
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.