Теленор провежда онлайн кампания за продажба на разопаковани устройства с преференциални цени до края на август. Те ще се предлагат на по-изгодни цени в брой и на лизинг при сключване на двугодишен договор, спрямо цената на същите неразопаковани продукти.

 

Кампанията включва повече от 50 модела смартфони, сред които SAMSUNG Galaxy S20 Ultra 128GB, XIAOMI Mi 8 Explorer 128GB Dual, ONEPLUS 7 Pro 128GB Dual, ALCATEL 3X 2019 +Thomson 43.

Освен смартфони, в рамките на кампанията на изгодна цена клиентите могат да закупят също таблети и различни смарт джаджи.

 

Всички устройства са нови и с 24-месечна гаранция, нарушена е само опаковката им.

Количествата са ограничени.

 

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти и специална онлайн оферта при покупка на Samsung Galaxy Buds+. От 9 до 15 август слушалките ще може да бъдат закупени с 36 лева отстъпка от цената в брой, която се прилага автоматично при добавяне в количката. Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните предложения всеки понеделник, а клиентите могат да закупят съответното устройство в рамките на следващите седем дни, възползвайки се от различни атрактивни отстъпки и да го получат до всяка точка в страната с безплатна доставка от Теленор.

 

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаToyota обявява нови възможности за домашните роботи
Следваща страницаПърво официално одобрение за Virgin Galactic
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.