galaxy s5

galaxy s5

Вчера се появи информация, че Samsung обмисля да пусне Galaxy S5 в Южна Корея по-рано, защото SK Telecom, най-големият оператор в страната, има забрана за добавяне на нови абонати от 5 април до 19 май. Под ударите на корейското правителство попаднаха и други мобилни оператори, което със сигурност ще рефлектира и на продажбите на новия Galaxy S5.

Сега, Samsung опроверга тази информация и потвърди пред медия в Южна Корея, че устройството няма да бъде пуснато по-рано в страната, а ще излезе на пазара както е планирано и обявно по-рано. Това означава, че няма да видим Galaxy S5 преди 11 април, когато неговите продажби ще стартират както в Южна Корея, така и в световен мащаб.

За съжаление, това означава, че потребителите в страната може да не успеят да си закупят Galaxy S5 от редица мобилни оператори, тъй като на голяма от част от тях е наложено временно ограничение за подписването на договори за продажбата на нови мобилни устройства.

Сподели
Предишна страницаНовият HTC One (M8) оцелява при всички жестоки тестове
Следваща страницаЗадават се HTC One M8 mini и M8 Ace
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.