galaxy

Разочаровани ли сте от Galaxy S5? А имахте ли надежда за премиум версия на устройството? Е, това няма да се случи. Мнозина очакваха с нетърпение Galaxy F, като част от нова луксозна серия, за която толкова много се спекулираше през последно време, но Джей Кей Шин официално отрече тези слухове. “Няма такова нещо”,  каза шефът на мобилното подразделение на Samsung в интервю за корейска медия.

Той даде малко информация и за Note 4, напомняйки ни, че “разбира се, през есента ще има нов модел на Galaxy Note. Това ще излезе.” Шин не отрече работата по луксозна серия смартфони, но потвърди, че няма да има премиум версия на Galaxy S5. Възможно е гигантът да пусне свой флагман със съвсем различно име и част от съвсем различна стратегия.

До момента всичко около въпросната серия F е само спекулации и няма да се изненадаме, ако тя не бъде включена в протфолиото на Samsung. Според слуховете първото “премиум” устройство ще дойде през май, затова предполагаме, че скоро ще разберем дали тази информация е била вярна или просто плод на надеждите на мнозина.