playstation ps4

Sony обяви в блог пост днес, че ще пусне ъпдейт за PlayStation 4, с който потребителите ще получват повече облачното пространство, както и възможност да стриймват на живо в YouTube записи от игри. Актуализацията е до версия 3.00 и е една от най-големите за конзолата.

Увеличението в капацитета за онлайн съхранение е от сегашния 1GB до 10GB, като стандарт за всички играчи. PS4 го използва за съхранение на файлове, но сегашните възможности не са достатъчни, а след ъпдейта ще има значително подобрение. Компанията също така е добавила брояч, чрез който играчите да следят пространството и по-лесно да проверят колко място имат.

Стриймингът в YouTube ще се вижда в новото мобилно приложение YouTube Gaming, както и в канала. Услугата позволява стрийминг в реално време с 60 кадъра в секунда на компютърните игри, както и възможността за лесно конвертиране на записите в YouTube архив.

Потребителите ще могат да създават общности за игри или интереси. Ако често играете с едни и същи хора, ще имате възможността да ги определите като любима група.

Все още няма инфомрация кога ъпдейтът ще бъде пуснат, но от Sony казват, че избраните за PlayStation бета програмата ще могат да тестват новите функции „съвсем скоро“. Компанията също така не гарантира, че собствениците на PS4 ще получат всички нови опции по-късно тази година, тъй като някои от тях може да бъдат премахнати, ако получат лоши отзиви от бета тестерите.  Всички подробности за актуализацията може научите тук.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS